Fredag - <3

vi är ett bra team.
du och jag.
Oss.
Vi.
<3




Måndag - mycket och lite


Helgen har bestått av en del saker, men ändå inga alls. Jag skriver en liten sammanfattning av helgen, fredag till söndag.

Fredag: Jobbade, kom hem, chilla, kollade Lets Dance, sängen.
Lördag: Jobbade i 4 timmar, fixa lite hos steff inför kvällen, dvs jag hällde upp en skål med jordnötter (haha). Mot kvällningen vart det ett litet tlak med pelusch och sen snabbt som satan in i duschen då jag insåg att jag började få ont om tid att fixa mig. Mitt under sminkningen kommer tvillingarna Olsson och höjer stämningen medans jag fortsätter min kamp om att få till frillan riktigt. Efter ett litet tag kommer avesta boys (petter oh micke) och eddie. Petter och eddie gör som vanligt, äter direkt när dom kommer. MATVRAK! Sen började fixningen för herrarna medans jag tar mina pinglor och åker till steffi och till festen. Efter ett litet tag till kommer grabbarna och det börjar droppa in mer och mer folk. Ja, för att göra en lång historia kort så kan jag sammanfatta kvällen med att mina vänner är dom bästa och ni gjorde faktiskt kvällen värd, eftersom resten inte var det (;P). Tack för att ni finns. Drinkar, sköna kommentarer, skratt, hjulnigar, toalettbesök och glädje. De bjöd ni mig på iallafall. Vart en tidig hemfärd mn ingen tidig  natt. Avslutade natten med en promenad med min älskling klockan 2 på natten. Mysigt värre!
Söndag: Vart inte en lång natts sömn då vi somnade halv 4 och redan halv nio bestämmer sig petter för att han inte ska sova mer, han sätter sig upp i sängen, säger: "sådär, nu ska jag inte sova mer" och börjar klä på sig. Kvar i sängen ligger jag, en mer än halvdöd tjej, som skulle kunna sova minst 3 timmar till. Men icke. P väcker M genom att börja hoppa på honom och jo, han vaknar. Grabbarna skiter i frukosten och klockan 11.45 beger vi oss till Rocklunda där Eddie och hans J-VIK lirar match mot Huddinge. Vart en vinst för VIK med 4-3 efter straffar. Rätt skönt. Vi åker hem, Micke somnar och jag och petter går ut på en promenad. Väl tillbaka tar vi bilen och åker och handlar tacos. Lagar tacos till familejn och oss och mår illa efter all mat. Tidig kväll vart det idag iallafall.
Måndag: Vi vaknar tidigt eftersom grabbarna bestämmt sig för att åka hem tidigt. Eller Micke bestämde det. Yeah right. Dom skulle åka 10 men kom iväg kvart i ett. Gissa varför? Jo, micke sov till halv elva eftersom en viss nöt gick och la sig halv 4 inatt.

Min helg har iallafall varit bra, men den har gått alldeles för snabbt. Lika snabbt som du kommer, åker du. Och här sitter jag och saknar dig. Life's hard.



Det är likadant med den sanna kärleken som med spöken; alla talar därom, men få har sett den
/ C

Lördag - party

hejhallåtja!

Dom 4 timarna jag jobbade idag gick supersnabbt så det var skönt iaf. Efter jobbet åkte jag raka vägen hem, åt lite och nu chillar jag. Väntar på Petter, Micke och Cattis :-) Sen blir det ju partyyy! Hoppas på en bra kväll iallafall...

Idag går all cred till madeleine N för hon är en så bra människa! PUSS



tonight its very clear
/ C

Fredag - helg

Äntligen fredag...och äntligen helg. Efter en mycket hektisk arbetsvecka (som jag inte alls räknade med) så känns det bra när man kan säga att det är helg och ledigt om exakt 3 timmar och 13 minuter. Eller helt ledigt har jag ju inte eftersom jag jobbar 4 nedrans timmar här på BILIA igen, men det får jag ta. Då går dagen iallafall snabbare och då får jag också träffa min babe lite snabbare också (är jag konstig?). Och mot kvällningen rullar förmodligen årets fetaste (nästan) party igång hos Steff så jag hoppas på en bra kväll.

Men ikväll blir det iallafall lungt, som alla andra fredagar, med Lets Dance och mys i soffan. Great!
Och nu ska jag fortsätta att göra allt och inget, dvs flytta runt på lite bilar i beg.hallen och sen bara chilla tills klockan slår sex. Trevlig helg alla!


gör gott så får du gott
/C

Tisdag - stress

Hallå!
Från inga jobbtimmar till massa jobbtimmar! Hur kommer det sig? Men jag ska ju inte klaga, det droppar ju in ett par tusen nästa månad.
I söndags visste jag om att jag skulle jobba onsdag på Home Maid och torsdag på BILIA. Det var liksom det. Deppade lite och hoppades på mer jobb. And here it is, nu har det bara droppat in jobb från båda jobben så jag har hela veckan fullbokad. Stressss? Just denna vecka passade det inte så bra eftersom det är träning 1 timm eikväll och direkt efter styrelsemöte och imorgon personalmöte med Home Maid. Och på fredag var det planerat att vi skulle handla massa saker till partyt på lördag så vi får se hur det slutar!? Om vi hinner handla allt. Och jag har lite panik eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig och då tänkte jag ju utnyttja presentkortet från älsklingen, men nääär hinner jag det då? Ptja. det löser sig väl. Annars får man väl ta ett gammalt plagg med lite "festerfarenhet"? I längden är ju inte klädseln det viktigaste eftersom man efter ett tag kommer glömma bort att man ens existerar, haha!
Förresten har jag och mitt p varit tillsammans i 11 månader idag. Grattis till oss. Vi gör det bra, du och jag.



allt känns bättre,
som om man vore nykär
/ C

Söndag - Vart är kunderna?

Då var äntligen sista dagen på veckan här och jag sitter på BILIA med två sketna försäljare och bara väntar på kunderna. Vart är allt folk? Jag har suttit här i snart en timme och det har hunnit komma in en man med en hund, två konstiga och bondiga brudar och en pappa med hans tonårsdotter. Jaha? Är det omodernt att bara gå och titta på bilar nu för tiden? Jag menar, det kostar ju ingenting. Och inte att provköra heller för den delen. Som ung grabb med nytaget körkort måste det coolaste ändå vara att få gå in i en bilhall och begära att få provköra vilken bil som helst. Vart är ni boys? och girls för den delen. Är väl lika collt att vara tjej med nytaget körkort som grabb. Ja ja, lågkonjunkturen kanke vänder snart...
Jag har iallafall hunnit läsa aftonblader.se typ 3 gånger och fann då i all min hast en liten artikel om Chris Brown och Rihanna. VILKET PAR, VA! Super kära ena dagen och andra dagen är dom världens rivaler. Nu påståss det att Brown ändrat sin status på facebook till "singel" och bara en sån grej går ju medierna upp över huvudet. Men hallå, vem vill inte vara Chris Brown på facebook? Han lär ju ha tusen dubbelgångare bara på den sidan, hur vet alla att det är han? Folk gör vad som helst för att få uppmärksamhet eller helt enkelt göra livet surt för andra. Herregud, låt dom bara vara. Dom är unga, precis som ni medier var, en gång i tiden.........

Men nu till något annat. Jag har tänkt på en sak, en ganska lustig sådan. Jag har ett visst behov av att få andra att känna sig bättre än mig. Jag liksom skäms för att visa mina bra sidor och har svårt att säga att jag har det bättre och lättare i vissa fall. Jag borde våga visa och våga känna efter. Visa mina riktiga känslor. Det är dock inte lätt med känslor och för mig har det alltid varit en balansgång. Dom gillar att spela mig ett spratt.
Jag ska lära mig att se positivt på saker nu och inte tänka så mycket på vad som kommer hända i framtiden. Inte ta någon eller något för givet och bara gilla läget som det är just nu. För vem vet, det här kanske är sista dagen i livet?



Att vara glad är balsam för själen
/ C

Lördag - alla hjärtans dag...

...kan ta sig i röven. Jag hatar seriöst att känna mig ensammast på en sån här dag!

Annars vart det torsk mot katrineholm idag, men vi spelade rätt bra. Tråkigt. Kvällen bjuder på mat och melodifestival.


peace and out
/ C


Fredag - den trettonde

Okej, det är två timmar kvar av dagen och inget har hänt mig. Jag tror inte på skrock.. men man ska aldrig säga för mycket. Hinner säkert hända mycket på två timmar..

Idag började min dag på Gryta där det vart städjobb i 4 timmar. Därefter bar det av hemåt, åt lunch, kollade på vååra bästa år och for ner på stan för att möta Tyna och Bara. Vart ingen lång visit på fiket innan Bella kom förbi och vi traskade på stan en snabbis innan vi tog bussen hem. Väl hemma så åt vi lite Subway och sedan började jag locka håret på min lilla prinsessa. Och hon såg ut precis som en liten prinsessa när hon blev klar. Vart en enkel make-up innan jag skjutsade henne till Hallsta. Pinglan skulle till krogen, den lilla krogenråtta hon nu blivit när hon fyllt 18 ;-P

Min resterande kväll spenderades i soffan framför Lets dance och nu ska jag krypa ner i sängen och ladda batterierna för morgondagens match och överskattade dag.

Det är inte många som vet hur bra de
har det - däremot hur bra andra har det.

/ C

Onsdag - födelsedag

11 februari 1990 föddes en lite och knasig tjeckisk brutta på västerås BB. JAG!
19 år. Oj, jag börjar känna mig gammal...

Tack till alla som kom ihåg min dag, för alla sms, samtal och alla inlägg. Ni är bra :-)


Update:
På morgonen droppade två paket in från petter, ett presentkort på Sisters och en lite skojig tröja. Till lunch lagade petter en riktigt god lunch, världens bästa på att laga mat är du iaf! På eftermiddagen fick jag ett paket från mamma och pappa mattsson som innehöll två fina och supersköna handdukar. OCH en tårta såklart!
När jag kom hem väntade här också en tårta, eller en budapest bakelse, men god som satan iallafall. Och ett par skor droppade in från mamma och pappa. TACK mina familjer :-)



19 ååååår
/ C


Tisdag - ensam i en stor gul villa

Jahapp, då sitter man uppe i norra svealand, i en stor gul villa, alldeles ensam. Men Petter kommer väl hem snart. Passade på att ta en långpromenad med Jack, riktigt skönt var det. Och riktigt kallt. Måste vara 10 minus här. Kände inte min haka när jag kom tillbaka sen. Men den har nog tinat upp nu. Ikväll blir det lattjo med lite träning och mys med mitt hjärta.

Igår jobbade jag ute på Tidö-Lindö på förmiddagen. Sen när mamma kom hem runt 15 så åkte vi och pappa ner på stan. Fick välja min födelsedagspresent och det blev ett par skor. Schyssta då!!! Sen lämnade jag mamma och pappa och mötte upp min söta vän johanna. Vi tog en liten sväng på stan och jag hittade en ordinary t-shirt på gina, i ljus turkos färg. Nu vill jag verkligen ha sommar!
Klockan 20.27 skulle tåget upp hit gå. Så jag och pappa traskar in på stationen, kollar på skärmen och ser att det ska avgå 20.27 från spår 1a. MEN, sen står det ny beräknad tid 21.30. Vi sitter kvar ett tag innan de ropar ut i högtalarna att tåget till sala har fått en ny beräknad tid på grund av olycka, alltså var det den tiden som stod på skärmen. Var detta ett skämt? Så pappa erbjuder sig, bäst som han är, att skjutsa upp mig hit. Och vipps så sitter vi i bilen, diggar tjeckisk musik och åker till avesta. Tack tack tack pappa. Jag tyckte förståss det var onödigt och sa attjag kunde vänta på tåget en timme i västerås men då sa han att det kanske inte var säkert att tåget ens skulle komma till den beräknade tiden. Pappas argument till att skjutsa mig löd: "Jag skjutsar dig så gärna, du vill upp till din pojkvän och du har längtat så. Jag förstår dig helt och hållet."
Och han hade så rätt. Och vad gör det nu att jag sitter här ensam i ett vinterland, jag är närmare lyckan här än vad jag skulle vara om jag stannat i västerås.

one day left
/ C

Söndag - en bra helg

Oj, denna helg har det hänt en hel del.
Vi börjar i fredags då tvillingarna Olsson fyllde myndiga. Grattis till er brudar. En annan brud som fyllde år var Sanna som dock fyllde en mer spännande ålder, 20 bast! wooow, congrats. Därför bjöd hon upp till storparty ute i hökåsen. Förfestade litegranna hemma hos Steff innan jag, Steff, samantha, amanda & johanna begav oss till förorten..ja, inget annat än hökåsen. Väl där möttes vi av en glad 20 åring och ett party hus. Min vistelse varade dock inte så länge då älskling och eddie kom och hämtade mig runt 22. Åkte hem och mös lite och laddade batterierna för kommande dag.

Lördagen för mig inleddes med en tidig morgon då någon (nämner inga namn) låg och snarkade. Och jag, som har världens problem med folk som snarkar kunde såklart inte somna om. Så 8.30 gick jag upp och satte mig och pratade med mamma som alltid är uppe med tuppen. Efter ett tag tyckte jag inte längre att denna person skulle få sova mer så jag hoppade lite på honom..undrar om han var nöjd!?
Klockan 12.30, efter lunch och en liten nedpackning av tjeckiska flaggor, åkte jag, mamma, pappa och petter och hämtade dennis och eddie. Idag gällde nämligen landskampen Sverige - Tjeckien i Globen. En fight på liv eller död. För mig blev det såklart död eftersom sverige vann 6-4. Och vi kan ju gissa vilka som var gladast i bilen påväg hem..jo, petter, eddie och dennis. GLÄDJEDÖDARE!!!
Väl hemma i vässan igen blev det en LaPizza (pasta) night med mamma, pappa, petter och eddie samtidigt som vi kikade på en hemsk melodifestival. Bidrag efter bidrag var minst sagt katastrofala och man kan ju undra vart denna trevliga tv-tradition är påväg...
Blev ett fint avslut på donken med en smarrig glass och sedan hem för lite mys och en tidig kväll.

Och idag, söndag, väntade en bortamatch i Örebro. Vinnarskallar som vårat lag är åker vi dit med inställningen: förlust. Och mycket riktigt, en fet förlust blev det men jag kan inte säga att jag varken är förvånad eller ledsen. Jag kunde faktiskt inte bry mig mindre...so what?

I övrigt har min helg varit bra, jag har fått spendera min tid med min underbara petter och massa andra störtsköna människor. Tack för att ni finns och gör dagen till något att minnas..

Petter & Eddie  Sverige-fansen
Tjeckien vs. Sverige

thankful
/ C

Onsdag - känslor

Den senaste månaden har jag lärt mig att inte ta något för givet, att uppskatta det man har och visa hur mycket man bryr sig om det finaste man har. Det finaste jag har är min pojkvän, mina vänner och min familj.
Jag lovar er alla att så ofta jag kan visa hur mycket ni betyder för mig, att jag har svårt att se en framtid utan er och hur mycket jag älskar er.
Jag ska lära mig lita på människor, tro på det dom säger och inte ifrågasätta allting. Det leder till obekvämligheter och det är inte alls meningen. Just att lita på månniskor har jag lärt mig den senaste veckan..
Jag lovar att tro på vartenda ord du säger till mig. Det är ingen fråga om att jag inte litar på dig, för det gör jag. Kan inte lita på någon mer, än vad jag gör på dig. Du har aldrig visat dig opålitlig och lär aldrig göra det heller.
Jag tror du förstår att det är dig det stora hela handlar om. Så ta åt dig och tro på mina ord när jag säger att du betyder allt för mig och att jag älskar dig av hela mitt hjärta.




Don't ever take anyone for granted
/ C

mitt hjärta & jag

Söndag - just ordinary people

Då var det söndag, vi väntar på vecka 6. Veckorna går snabbt.. det är liksom redan 1 februari. Och snart min födelsedag :) trevligt trevligt!
Inge jobb imorgon förhoppningsvis för det behöver jag, alltså en dag ledigt. We're just ordinary people och orkar inte med huur mycket som helst. MIn kropp är finito, slut, död!

Idag vart det jobb, 4 timmar gick snabbare än jag trodde de skulle göra idag och folk var det faktiskt också gott om. Sedan for jag hemåt och klockan 5 begav jag, mamma o pappa oss till Kristansborgs hallen och kikade på när IVH tillsut besegrade Kroppskultur med 37-25.



Längtar............
/ C

RSS 2.0