Lördag - trött och sliten

Ja. Var några dagar sen jag skrev här.. kanske är på tiden nu.

Igår umgicks jag med Cattis hela kvällen. Först vart det att kolla lite tv, snicksnacka en heel del hann vi med och sen drog vi på oss jackorna och traskade till grekiska kolgrillsbaren och beställde en varsin sovlaki. Och gudars så gott det var. har nog inte ätit så god hemköpt mat på länge. Rekomenderas! Sjukt skön kväll iaf =)
Och idag var det samling vid schell 7.30 på morgonen för att sedan åka vidare till Uppsala och spela U21 SM-kval. Vi tog oss tyvärr inte vidare, men kom inte sist heller. Viktigt! haha...och här sitter jag, trött och sliten som aldrig förr och bara ser fram emot en säng. Det blir...snart!
Och imorgon är det jobb på BILIA som gäller igen. Nästan så man inte orkar, men att bara sitta och inte göra något speciellt och bara tjäna pengar.. that's cool for me.

Och så är det faktiskt en vecka kvar nu tills vi ska till Globen och se LG hockeygames när tjeckien krossar sverige. För så blir det ju.. eller hur! Så får jag äääääääntligen träffa min älskling som jag inte träffat på länge och bara längtar efter att få pussa och krama...mums!

en plats i din famn
/ C

Måndag - slut på det "roliga"

Hemma efter en vecka i sälen. Kanske det sämsta året nånsin. Det var inte nå bra väder alls, och om jag säger att vi hade tur med vädret menar jag att det inte snöade och blåste EN dag. Hemskt. I lördags kom det en liten variant av storm och det gick inte alls att åka. Men det vart 3 mil på längd och veckan avslutades på ett mycket bra sätt, jag fick träffa min pojk i 15 min innan vi for vidare hemåt. Bara två veckor kvar..igen!

Idag vart det  fyra timmars jobb och jag fick reda på att mitt kontrakt kommer att förlängas. Underbart!
I helgen vann tjejerna matchen mot Lindes och jag var gladare än gladast och min speciella vän Bella fick spela mycket. Gladast är jag faktiskt för hennes skull. du förtjänar det Bell! :-)



i'm inlove with a boy
/ C


Lördag - handboll

Matchen idag är inte riktigt värd att skriva om för den var kass. Men grattis till favorit-bella som gjorde serie debut. Riktigt fint spelat!
Nu har jag precis kikat klart på sveriges inledande match i handbolls-VM och den kunde ju inte slutat bättre. Sverige tog snabbt ledningen och efter 10 minuter kunde man konstatera att sverige skulle gå som vinnare. 60 minuter senare vann sverige 41-14. Riktigt fin match från sveriges håll. Iallafall några som kan vinna..............
Nu blir det körslaget och hopp isäng. Jobb imöra..


10 <3
/ C

Fredag - trött

Då har ännu en vecka gått, snabbt som tusan. Och här sitter jag, en fredag kväll och gör ingenting. Först var planerna att jag skulle till Tabazco med S and her boyfriend samt lite annat folk, men den iden avböjdes ganska snabbt från min sida då de skulle dra dit vid 23 ikväll/inatt. Och det funkar ju inte riktigt eftersom en annan har samling 8 imorgon. Sen kom en annan ide om att jag bara skulle förfesta med dom, men hur rolig jag än kan vara så är jag inte alls rolig när jag är trött. Och trött är vad jag är idag. Blev en kort men intensiv jobbardag och sen traskade jag fort som fan ner till stan (i kylan, kände inte mina lår och kinder när jag kom fram) och mötte Kristyna för att käka en god och efterlängtad lunch på Spicy. Deet var riktigt gott. Efter lunchen släpade vi våra tunga magar och kikade lite på stan innan mor och far kom och hämtade mig. Och ikväll blir det inget annat än Lets Dance och en tidig visit i sängen.
Igår hängde jag lite med Ståhlberg, tog en fika och fastställde att vi faktiskt åker till Nyköping den 20 feb. BIG PARTY! Jag ser fram emot det, för vad går upp mot en trevlig helg med mitt A och A-M? Dessutom fyller ju den bruden år, alltså A-M, så grattis till henne i förskott.
På kvällen vart det träning, som vanligt och den gick förbaskat bra. Jag och soffan har äntligen hittat varandra när det gäller kortisar. Jag älskar känslan att få in en superbra kortis och bara njuta av att den faktiskt gick i backen direkt. MMMM!

Även om jag träffade mitt P senast i tisdags, saknar jag honom som en tok och skulle helst vilja göra en kopia av honom som kunde stå i mitt rum och bara vara tillgänglig när jag behövde honom. När jag behövde kramas och pussas. Det skulle ju vara suveränt! Men nu går ju inte det och jag får gå och vänta en vecka till för att få tillbaka minnet hur det egentligen känns att ge en puss till mig prins..



Volleyboll, match, favorittjejer,vinst - önska oss lycka till!
/ C

Onsdag - VIK

Imorse vaknade jag av att de ringde från jobbet. Klockan var då 8.30. "Snoozade" till 10.. om man nu kan kalla det snooza, skönt var det iallafall. Gick upp, gjorde inget viktigt och for till jobbet för att jobba i 3 ensamma timmar.
Mot kvällningen vart det hockey med mor och far. VIK-Leksand..och ja, ni kan ju tänka vilka som vann, till slut. VIK är så himla kassa, dom kan inte räkna med att dom kommer ha 5300 pers på läktaren resterande matcher..sopor!


Kind of better.
/ C

Tisdag - träning

Igår eftermiddag klampade två trevliga, en liiite trevligare, överraskningar in genom dörren. Bröderna Mattsson. Den ena lånade toaletten och stack. Den andre stannade tills idag, nu, nyss. Och ingen var gladare än jag. Jag slapp gå och vänta dom där 5 veckorna och undra hur det var att få krama och pussa dig. Nu vet jag igen...


Låt veckan gå snabbt, ge mig fredag, lördag, söndag..och en ny vecka.
/ C


Söndag - sista dagen

Sista dagen innan det riktiga livet börjar igen. Med jobb. Jobb jobb jobb. Men det ska bli skönt att få ha något att göra igen.
Söndagar är skit dagar. Det spelar ingen roll vad man kan göra en söndag, vem man kan umgås med. Innerst inne känner kroppen av att det är söndag och bara stänger av. urch.




saknar du mig?
/ C

Lördag - match

Idag mötte vi serieledarna norrköping, och vi vann faktiskt 3-1 efter en jämn och jäkla konstig match. Men det var 2 viktiga poäng vi tog hem och nu är vi med i matchen igen. Höhö.
Efter matchen stressade bella och jag som fan, hann duscha på herrarnas och sen for vi raka vägen hem till Vässan. Klockan 18.45 började bion, Allt flyter. Recension? Ptja, den var väl bra och rolig till och från. Slutet vad katastrofalt däremot. Man kan ju förklara det såhär:
Man sitter och kollar på en bra film, sen känner man att man vill ha mer chips (tillexempel). Ja, då pausar man filmen och går och hämtar mer av det goda. kommer tillbaka och sätter på den igen. Men nej, då kommer eftertexten upp och filmen är slut. Totalt uselt slut. Förbjud sådana slut.
Efter bion traskade vi genom stadens kalla och blåsiga gator upp till ett, vad vi trodde var, ett varmt fik. Det vart gränden. Och det vart även en Iste (smart?) och morotskaka. Rätt gott slut på kvällen och en bra efterrätt efter den salta popcornen.
Sjukt skön kväll måste jag säga. Bella, du bjuder på fina moment, det är en sak som är jävligt säker! :-)
Imorgon väntar jobb, inte den jobbigaste dagen direkt, så det ska bli skönt att kamma hem lite välbehövt cash.



14 dagar plus en dag kvar!!!!
/ C

Fredag - Let's Dance

Ännu en sjuk dag så det blir bara att stanna hemma idag också och bara njuta av  det förkylda livet. Skämt å sido. Fruktansvärt trist är det, men det börjar gå mot bättre tider nu. Iallafall med förkylningen.
Ikväll är det säsongspremiär för Let's Dance, som jag har längtat! Ska bli skoj att få se stjärnorna visa upp sina dansanta sidor..
Imorgon är det match, första för året. Hoppas kunna vara med och leda KVK till seger..



Något står inte riktigt bra till och jag vet inte vad det är...något med mig, med min kropp. Ett fel.
/ C

Torsdag - kärlek

Äkta kärlek är det många som drömmer om, jag har haft turen att få uppleva den själv.
av alla tusentals människor jag mött, känner jag den största tryggheten hos dig, i din famn, i din närhet. Du får mig inte bara på bra humör när jag mår som sämst, du får mig på ännu bättre när jag mår som bäst.
Att veta att du alltid finns där för mig  ger mig ett ständigt leende på läpparna. Dag ut och dag in finns du i mina tankar och det är svårt att tänka på något annat fullt ut.
Ju längre tid det går, desto svårare har jag att vara utan dig en längre period. På nätterna kan jag liggaoch vrida mig i timmar då jag inte får ha en varm och väldoftande klump tätt intill mig.
Att ha dig där om nätterna är en av de bästa känslorna jag vet.
Att se dig le ger mig den varmaste känslan i hela kroppen.
Att se dig glida runt på isen är en av de bästa känslorna jag vet. Hallen är ditt andra hem och ingen skiner lika mycket som du när du när du får ta ett skär på nyspolad is.
Du är min kärlek, min första riktiga kärlek. För mig kommer du alltid vara någon speciell...

P.M, jag älskar dig. Mitt hjärta är ditt.



närhetsoffer?
/ C

Onsdag - sjukling

Japp. då var man sjuk igen då. Petter kan ju inte vara sämre än någon annan så han passade på att smitta mig också. Hur vet jag inte, men gjort är gjort och vi får kurera oss på två olika ställen i sverige. Surt med tanke på att man behöver lite närhet och extra omtanke när man är sjuk och ensam.
Men hoppas kan man alltid göra, att sjukdomen försvinner lika snabbt som den kom.
Blir sängliggande hela dagen med massa te och hemmagjorda mediciner, gör mig frisk!


krya på mig
/ C

Tisdag - homeless heart

Satt uppe och kollade på jvm-finalen som sverige ändå inte vann. Riktigt synd men canada spelade bra, bättre!
Idag blir det en sån där skit dag igen. Känns som att jag haft många sådana på sistone. Men kul är väl ändå att träningarna börjar nu, så det spenderar jag min kväll åt. Volleybollen får mig på andra tankar och det är precis det jag behöver nu...



vilse i mina egna tankar
/ C

Måndag - work

Idag blir det en lång dag på bilia. 9-18. Sen hem och vila. Läsa lite. Och sen JVM finalen inatt. Värd dag. Men ledigt imorgon. Det kan inte bli bättre.
Ingen händelserik dag idag så det blir inget händelserikt inlägg heller.


jag vet varken upp eller ner, ut eller in...
/ C



Söndag - nytt år, nya möjligheter

Sådär. Nytt år, nya möjligheter!
Den senaste veckan har varit fantastisk. Men ett nyår som är ovärderligt, mys i avesta och kärlek i överflöd.
Nyår började med en joggingtur för min del, trodde jag inte om mig själv men där sprang jag, i minusgrader och svettades. Därefter hem, dusch och städ. Sen vid 14 snåret droppade älskling, kenny o cattis in.
Vid 16 börjades det med Sing star och dricka. Sen började fixandet av oss kvinnor medans grabbarna fick börja med maten. Maten bestod av förrätt: Snittar. Varmrätt: potatisgratäng med pepparbiff (tugggummi) och efterrätt: glass med BERG av frukt och pannacotta. Mycket gott och där satt vi, tjocka och proppfulla klockan 2 på natten, redo att spela alias!
Nej ni, hela kvällen var fantastisk och mitt nya år kunde inte inledas med bättre sällskap. PUSS på er och för att ni gjorde det minnesvärt. GOTT NYTT ÅR allihopa och GOD FORTSÄTTNING.
Jag kommer leva länge på detta..

Helgen tillbringades uppe i Avesta. Vi tog det bara äckligt lungt och återhämtade oss från den inte så hårda nyårsnatten. Kollade lite hockey,umgicks med Micke åt massa godis och popcorn. Och idag kom jag hem..
Ensammast i världen känner jag mig som. Saknar mitt P redan. buäh. Kärleken är jobbig och inte alltid så lätt...
Imorgon väntar jobb på BILIA. money money money..


RSS 2.0