valborg

Jag har precis packat klart väskan för att strax bege mig till stationen där tåget tar mig till örebro och madde. Ska fira valborg där med lite fest är det tänkt. Är pepp nu men får se när tröttheten ta över mig. var nämligen ute och sprang i det underbara vädreet och jag kan säga att det var allt annat än skönt. Jobbigt. varmt och svettigt. Dålig ide, men nu är det gjort och jag kan faktiskt känna mig lite stolt.
Imorgon kommer äntligen mitt p hit, saknar honom som fasiken nu ju. Inte träffats på 2 veckor. Men imorgon så, blir det lite mys och gos :)




caroline.h - ta det lungt ikväll allihopa, för det ska inte jag göra!



mys på löga med miss J

Jobb idag som vanligt, men bara 3 timmar och det var jag glad för. Åkte direkt ner på stan och mötte upp min pärla jessica. gick runt lite och köpte till slut en ny bh och ett par väldigt högklackade skor. men nu eller aldrig är det dags att lära sig gå i sådana. sjukt snygga och rätt bekväma med tanke på 10 centimeters klacken.



Efteråt köpte vi sallad på vivaldi, en muffin och dricka och åkte ner till löga och satte oss och käkade en riktigt god lunch vid vattnet. det var varmt till och från, solen ville inte riktigt medverka på våran picknick. men ibland kikade den fram.
Åkte sen och hämtade Kristian på stan och sen for vi till emma för hon skulle klippa av hans kallufs. Men hur  mycket hon än klippte och tunnade ut så var det lika tjockt som från början. tänk om man själv hade sån kvalite på håret...








Nu skall det kikas hockey-VM, Sverige - Lettland och sen blir det sängen. Lång dag imorgon

caroline.h - you spin my head right around

dags att byta form på rubriken? ja!

rubrik-bytar-dags!
Skadar aldrig med förnyelse, så den fick börja här på bloggen.

idag har jag iallafall jobbet, 4 timmar som vanligt. det var folktomt men jag fördrev tiden med kaffedrickande och kakätande. okej, jag snokade runt på aftonbladet, expressen och vlt också. efter jobbet åkte jag ut till stugan, hjälpte mamma att plantera några buskar men tröttnade så åkte hemåt. kikade då på robinson 2009 på internet vilket var mycket bättre och roligare än att skita ner händerna med massa jord.
och nu sitter jag och diggar musik och funderar på vad jag ska göra ikväll. blir nog en tidig sådan med lite tv-tittande och chill.

kan ju faktiskt tillägga att jag saknar min grymma pojkvän massa. vill bara pussa på honom, nu nu nu!
<3


caroline.h - jag hjular inombords

Lördag - trött dag, men jag hade kul

Igår bar det av hem till andreas på förfest efter jobbet. Det var massa kul, och istället för att motionera lite på plutos dansgolv så blev det konrad. Inte min smak direkt men man får glädjas åt det perfekta sällskapet man hade då!
Blev tidig hemgång, eller ja halv 2, och imorse vart det rätt så tidig uppgång (med tanke på att man partat) klockan 9.
Och klockan 10 öppnade bilia dörrarna och jag intog min plats som en trött och lite sliten hallvärdinna. Men jag klarade mig igenom dagen och idag blir det handboll och hockey på tv. Soft. Okej, lite soool också!


födelsedagsbarnet - full som en kastrull



caroline.h - dancing queen

Onsdag - psykisk obalans

psykisk obalans psykisk obalans psykisk obalans psykisk obalans psykisk obalans



caroline.h - psykisk obalans

Tisdag - ledig

idag var jag ledig och det var ju mer än ritkigt skönt.
Så passade på att springa, gymma, sola och laga mat! Mums!
Handboll ikväll, heja IVH :)

Se & lär!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article4959498.ab
Tyvärr inte hela dansen, men det här lilla räcker.


caroline.h - som jag hade dig förut

Onsdag - mera jobb?

Jobbat idag som vanligt. Och äntligen var dom timmarna förbi! När jag jobbade ringde dom från Posten och frågade om jag ville komma på jobbintervju på fredag. Det tackar man ju inte nej till. Somarvikariat handlar det om. Men chansen finns ju att man kan få förlängt, och hellre sortera post än städa. Ohjaa!

Ikväll är det personalmöte och sen skulle jag ju träffa cattis, men får se hur det blir med det. Hinner nog inte eftersom brudarna ska ut på krogen. Och det ska inte jag. En annan jobbar ju imorgon, suck. Men får se!
Det blir iallafall en långpromenad, som igår. Rensa tankarna lite till kanske?


caroline.h - jaha

Tisdag - 20.34

Kom precis hem från en 1-timmes promenad. Det var fruktansvärt skönt. Behövde rensa tankarna från lite skit, eller rätt mycket skit egentligen. Nu känns det mycket bättre.
Tidigare idag har jag jobbat. Blev 5 timmar istället för 4, klagar inte. 93.50kr rikare!
Efter jobbet for jag till gymmet.. började rensningen av tankarna redan där. Men iallafall, gymmade och sprang i 1,5 timme ungefär. Det var nice och såhär efteråt känner man sig bara massa bra. Lycklig över att man har upptäckt något så bra som träning. Skulle ruttna utan träning..
Påtal om träning börjar volleybollen på torsdag igen, som jag längtat. Mjaou!




caroline.h - glad och förvirrad

Måndag - då var påsken över

Då var påsken över även detta år. Snabbt har det gått. Det har hunnit hända lite spännande grejer under påskhelgen, tänkte att ni skulle få ta del av dessa här och nu.

Efter en lång väntan och en ny frisyr kom äntligen petter hit i fredags. Funderade på utgång men det vart en slapp kväll med så ska det låta med mamma. Och lika trevligt var det. Som petter sa tidigare på dagen: ikväll kommer vi vara glada att vi inte gick ut på krogen och imorgon på morgonen kommer vi vara ännu gladare att vi inte gick. Och så sant som det är sagt. Kändes rätt skönt att spara lite pengar och istället lägga dom på en jacka. På lördagen åkte vi nämligen till Tuna Park och körde en snabb shoppingrunda. som skrivet, hittade jag en jacka och petter en cool t-shirt. Vi kom hem, chillade lite och mot kvällningen var hela familjen inklusive petter då, bjudna till familjen Wallen på påskmiddag. Ungdomar och vuxna samlades och det vart en rolig och bra kväll. Snapsen försvann en efter en och påfyllningen fungerade rätt bra den med. jag får ju inte glömma att vi faktiskt tittade på Robinson mitt i allt drickande. Går ju inte att missa. Mot den sena natten rullade det glada och superfulla ungdomsgänget ner på krogen och jag och petter drog oss hem. Och även denna natt och kommande morgon var vi glada att vi inte gick ut.

 
glada gänget


steffi, pojkvän erik, jag, pojkvän petter

  
Gamla som unga hade kul

Sov så länge som vi kunde på söndagen, funderade lite på vad vi skulle göra och kom tillslut på att vi inte kunde sitta inne i det underbara och fina vädret. så lite lättklädda tog vi oss ner i hamnen och tog en riktigt härlig vårpromenad, pratade, solade och mös sådär som man bara kan med sin pojkvän. Underbart. Vi var nog inte ensamma om att vilja mysa i ett så strålande väder. Fullproppat med människor var det.
På kvällen blev det grillning med lite goa människor ute på björnön. Medverkande var jag, petter, madde, eddie och jessica. Om vi hade kul? Klart vi hade. Spana in filmerna på facebook. Annars går ni miste om lite underhållning. Vi grillade lite gott, pratade lite, skrämde och jagade fåglar och som om det inte vore nog försökte grabbarna hoppa sönder bryggan. Men tyvärr, ni måste nog biffa till er lite till om den ska gå av. Ni har sommaren framför er!

   

Och så till dagen, annandag påsk. Petter åkte hem, han skulle gymma den biffen. Så jag tråkade ett lååångt tag innan jag tog mina filtar och åkte ner till Piren och mötte upp min kära väninna jessica. Vi pratade massa, åt popcorn och skrattade. Med dig har man inte tråkigt. Saknade bara en liten örebroare vid sidan, men hoppas hon kan medverka snarast. Ni är bra mina tjejer, vet inte vad jag skulle göra utan er. Ni betyder för mycket för mig. En stor kram till er!


it's good till it's turns bad
/ C



Måndag - 20 års kalas

hej bloggis!

Helgen flög förbi fortare än vanligt, och vi hann fira 3 födelsedagar under loppet av 2 dagar. Storebror Mattsson fyllde år i tisdags så det firades i fredags med tacos för hela slanten och hockey, och sen lite mer hockey...och sen lite mer hockey. Men å andra sidan, är man hockeyfru kan man ju inte räkna med något annat.
Och i lördags var det tvillingarnas tur att fylla vuxna. Och nästan det första petter gjorde, förutom att öppna alla hans paket, var att dra en första shoppingtur på bolaget, medan jag och Eddie letade jeans i Avesta city.
Lördagskvällen skulle spenderas på krogen, med fart och fläkt..trodde vi! Grabbarna började blanda drinkar redan vid 4 och jag fick agera chaffis ett tag. När jag väl bestämde mig för att korka upp vinet och börja pimpla gav grabbarna upp, Eddie skulle på "toa" men hamnade i sängen och sov bort 2 timmar av kvällen, Micke satt och sura och jag och petter såg Robinson. När klockan slog 11 fick matilda agera chaffis och vi drog ner till Avesta city för att spana in läget på en av de två krogar som Avesta faktiskt har. Trapper hamnade vi på. Var inte alls likt krogen i Västerås, men jag trivdes ändå. Kändes lite som i tjeckien, alla kände alla och det var allmänt mys och skämtsamt. Öldrickandet låg på topp och det sveptes hej vilt!
Klockan 1 vart det hemfärd och förvånandsvärt tidigt i säng. Grabbarna gav upp NHL-lirandet efter en match. Otippat!
Söndagen inleddes men en liten sovmorgon och en promenad i det otroligt sköna vårvädret med min älskling och Jack. Sedan sågs reprisen av Talang 09, det åts mat och tårta och sen hockey igen. Klockan halv 7 tog jag och Edd blå pärlan och åkte tillbaka till storstan igen. Men en trevlig helg måste jag säga att jag hade.


lyckligast på jorden
/ C


Torsdag - Top Model

Just nu sitter jag och tittar på top model. Rätt underhållande. Sen letar jag skor också.. gladiatorskor. På klack eller utan klack. Spelar ingen roll. Men jag har glömt bort vilka sidor man kan vara inne och leta på, är det någon som har några tips?
Skriv, bomba och hjälp mig!


Klockan 18 ikväll är det träning. Dock inte med Kolbäck denna afton, utan moderklubben Västerås. Får se vart jag hamnar i höst. När jag slutade i Västerås var det den sämsta klubben man kunde tänka sig, inget engagemang alls. Så när jag kom till Kolbäck kändes det som en grymt bra och satsande klubb. det höll i 2 säsonger. Nu känns det som att Kolbäck är påväg ner till träsket Västerås en gång var i. Så ikväll ska det kollas upp om Västerås är villiga att satsa på ett nytt gäng i div 2 och som där också vill satsa allt vad vi har. Vi får se vad som väntar runt hörnet...


mitt hjärta skriker efter din närhet
/ C

RSS 2.0