Måndag - baby goodbye

Uppdatering återigen. gud vad jag håller på att bli dålig på att skriva här.. är kanske inte så kul som jag trodde det skulle vara!

I fredags vart det iallafall en lugn fredag med Lets Dance finalen. Vet inte riktigt om rätt man vann, men ptja, han är ju sjukt duktig för sin kroppsbyggnad. Men som tony sa om laila, "trodde aldrig man skulle få se en sånhär nivå på dans som du visar ikväll". Och jag kan inget annat än hålla med honom. Laila var grym i sista dansen!

Lördagen började tidigt på Kopparlunden då högskoleprovet stod för dörren andra året i rad. Dagen var lång men gick snabbt och jag kan bara hoppas på bättre resultat än förra gången. På kvällen kom mina pinglor, jessica och madeleine, hit och vi korkade upp och började förfesta. Och mitt i alltihopa så inträffade ju Earth Hour så vi släckte ner allt och festade till ljus. Jättemysigt var det faktiskt! Vid 22 tiden drog vi över till grannen, pelle, och fortsatte förfesta lite där. Och vid 23 åkte vi ner på stan och intog Silks dansgolv. Efter många om och men så både började vi och slutade på silk. Kunde faktiskt inte haft ett bättre avslut på den jobbiga dagen!

Och dagen därpå väntade 4 timmars jobb på BILIA med steffi. Hon har fått jobb där nu hon med så hon lär sig med mig. Duktig har hon blivit. Klockan 15 kom babe och så hängde vi heeela kvällen. Tog det lungt, tog en promenad innan vi deckade i sängen. Och idag, upp och hoppa klockan 7 och iväg till jobbet. Vart bara 3 timmar så soft, åkte hem till love och sen for vi ner på stan.
På kvällen såg vi hockeyn på rocklunda, VIK vs. SSK. Och södertälge vann såklart efter thalbergs totala tabbar! USCH!!!!!!
Men efter det vart det baby goodbye till petter som åkte mot avesta och jag mot sängen.
Men på fredag ses vi igen eftersom min man blir 20 bast på lördag ;-D

Sleeping time

Fredag - uppdatering

Nu har det inte rört sig här på länge så ni får en liten uppdatering av den senaste veckan.

Fredag (förra veckan): Jobbade som vanligt och på kvällen gick jag och mamma på balett, Svansjön. Den gick i konserthuset. Så himla bra och vackert. Vilka vackra fötter dansarna har. Om man ändå hade sådana när man själv stod på scenen..avundsjuk. Och kroppar.. mer vältränat får man nog leta efter!
Lyckad kväll iallafall, tack momi!

Lördag:  Jobbade på bilia och sen for jag äntligen upp till avesta efter 3 veckors "non seen".  Och jag åkte upp med min nya blå pärla, och den gååår fint! Skönt var det att träffa baben igen. Vi tog det lungt, kollade hockey och robinson. Tidig kväll för herr mattsson spelade match dagen därpå.

Söndag: Vaknade, tog en promenad och åt. Sen åkte älskling på samling och jag satt i min ensamhet och kollade på tv. Ringde micke och han kom över, spelade lte tv spel (haha) och sen åkte vi och mötte upp Jessica. Tankade, köpte godis och åkte till Avesta ishall för att de Avesta-Hedemora. Och såklart vann hedemora, mycket bra. Dessutom är de nu klara att stanna kvar i div1, bra grabbs.
Efteråt åkte jag hem till mamma mattsson och inväntade älskling. Tänkte bara säga hejdå men det slutade med att han åkte hem hit till Västerås med mig :) mysigt värre!

Måndag: Vaknade tidigt, iväg till jobbet klockan 7. Så släppte av älsk på tågstationen och åkte vidare.

Tisdag: Jobbade som vanligt och kvällen skulle slutat med träning men slutade med en impulsmatch på rocklunda med pappa. Och ja, leksand besegrade såklart vik tillslut med 4-2. Tyypiskt!

Onsdag - fredag: Resten av veckan har gått åt till så mycket jobb som vanligt och IDAG FREDAG ska jag bara ta det lungt, tvätta bilen och kolla på lets dance med mor min. Imorgon väntar nämligen högskoleprovet mellan 8.30-16.20. usch. Men sen ska jag hänga med min bästa kvinna, neterowitzc :-D

puss'n out!
/ C

Tisdag - ETT ÅR <3

Ett år med min underbara pojkvän idag. Kunde inte vara lyckligare. Mycket har vi gått igenom, skratt, gråt, glädje och lycka. Och fler bli det. Jag älskar dig, av hela mitt hjärta älskling. <3

Igår började dagen med att jag tog en tripp till Kolbäck för att hämta upp puman Johanna. Vi åkte sedan vidare till Köping där vi dömde lite matcher i Skol-DM i volleyboll för flickor. Det var rätt kul men ryggen fick storstryk. Sem hemåt och på kvällen blev det arosfortet med Johanna, Sebbe och Alfred. Att ha hela arosfortet för sig själv är lite läskigt men det gick väl bra ändå. Två timmar senare, men uppskrapade knän, stickor bakom naglarna och totalt trötta var vi klara och blev rankade 105a av alla som någonsin varit där. Rätt bra gjort av oss faktiskt! :) Kul men tröttsam kväll.

Idag var jag på MDH och pratade lite med en studievägledare, och usch vad mycket jobbigare allt blev när man vet hur allt fungerar. Högskola är egentligen inget för mig, men å andra sidan ser jag fram emot att nörja plugga igen. Jahapp, vi får se vart jag slutar. Säkert som uteliggare i Haparanda. Ut och sprigna nu, sen gym och sen träning. Beachen 09 har bara börjat.. haha!

p<3c
/ C


Lördag - pappa på hal is?

Igår var det äntligen fredag och arbetsveckan avslutades med mys-fredag, kinamat och fruktsallad på klockis. Och för att använda ordet 'äntligen' igen så kan jag ju säga att äntligen åkte bettan ur Let's Dance!! Frukstansvärt bra att hon åkte för hon var fruktansvärt dålig. Nu återstår de tre bästa:
Laila Bagge
Magnus Samuelsson
Morgan 'Någonting'

Idag vart det 4 timmar på bilia again. Blev visst jobb hela vecka, mån-sön. Lite klagar jag mn mest är jag glad för pengarnaaa! Efter jobbet ska jag och mamma åka till Sala för att kolla på bambi på hal is. Eller på pappa på hal is? Eller på pappa som spelar curling för första gången i sitt liv? Ska bli sjukt kul, tror några av oss kommer få sig ett gott skratt!
Mot kvällningen var det tänkt att dra på en hemmafest hos Lois, men eftersom en viss person jobbar imorgon blir det ingen fest för min del :(

puss
/ C

Söndag - Melina eller Mellis

Nåja, igår spelades sista matchen. Och vi vann överlägset med 3-0. 25-15, 25-7 och 25-9. Rätt sköna set siffror om jag får säga det själv. Fick gå in som högerkant och det gick faktiskt bättre än vad jag väntat mig. Kanske blir en högerspelare av mig i frmtiden..
Åkte iallafall hem med humöret på topp och spenderade resten av kvällen hemma med mamma och pappa, åt god mat och kikade på melodifestivalen.

Just nu sitter jag på jobbet, BILIA, och väntar på att jag ska få börja köra in bilarna för dagen är snart slut här. Sedan ska jag åka och hämta upp Melina. Tänka sig att sista gången jag träffade den tjejen var i slutet av oktober. Helt sinnessjukt att jag klarat mig utan henne och hennes humor såhär länge. Ska bli riktigt skönt att få gulla med henne igen..haha!
Får se vad vi hittar på för rackartyg.. vi har ju alltid varit rätt bra på det.

friends like you, last forever
/ C

Fredag - AFTER DARK

För ungefär en timme sen (21.30) slutade en himla färgsprakande och bra föreställning på Västerås konserthus. AFTER DARK var på besök i stan. Men bara ena halvan som hade med sig en liten rosa gäst. Med ena halvan menar jag Chriser Lindarv såklart och den rosa gästen var Babsan. Sjukt bra show, med mycket skratt, bra musik, humor, glitter i mängder, rosa och ett tiotal klädbyten. Helt otroligt bra! Bögar är fantastiska att kolla på, iallafall när de står på en scen och gör riktigt bra ifrån sig. Måste dock erkänna att vissa såg riktigt bra ut också. Men det är en annan femma. Ni som aldrig sett AFTER DARK kan jag starkt rekomendera att göra det inom en snar framtid. Dagens cred till er, ni förgyllde min kväll och gav mig verkligen lusten tillbaka att komma upp på en scen igen och dansa.
För när deras absolut sista nummer skulle genomföras kommer introt till "This is it" och mina ögon fylldes med tårar, glädjetårar till viss del, men mest tårar för att jag saknar dansen så himla mycket. Just den låten dansade vi alltid till i finalen, när alla dansgrupper gick fram, och tackade för sig. Man vart glad och peppad då. Och glad och peppad vart även jag ikväll. Jag vill danstiden igen, men framför allt behöver jag tid till den. Någon som har tid över?
ÅTERIGEN, sjukt bra avslut på kvällen! Gays, you're the best!



Dock startade min dag rätt tidigt på Blåsbo skolan med 3 lektioner på raken utan rast. först hade jag 5or, sen 6or och till sist små, söta ungar..4or! Det gick väl rätt bra, trots vissa griniga och trotsiga barn. Dom får man ta med en nypa salt!
Sedan abar det av hemåt för att äta lunch i 3 timmar och klockan 15 började jag jobba på BILIA. Vart inte mycket jobb första timmen då jag hängde med en liten flicka vid namnet Nellie (en säljares dotter). Sjukt söt tjej. Vi satt och målade allt från bilar till brinnande hus. Ja, där har vi barnens fantasi...

Match imorgon så jag lär väl börja tänka på refrängen nu. Heja oss.. vi tar hem segern i säsongens sista match!


did I say that I love you? I love you, p.
DU förgyller mina dagar på ett mystiskt sätt.

/ C

Torsdag - lektioner

Dagen började 8.10 med ett gäng svindryga 5or som inte lyssnade och då är det såklart killarna jag pratar om förståss. En timme senare fick jag ha en 4a och dom är ju för söta. Man vill verkligen ha en sån hemma. Ett litet pyre att bara gosa med. Oj, vad jag ser fram emot att bli lärare!

En annan som också har lektioner idag är min man som åker lilla vasaloppet (tro det eller ej, 8 km) och påstod igår att han skulle dö av det. OKEJ var min första tanke då en hockeyspelare borde ha bättre fysik än som bara skulle räcka till 8 km. Men vi får se om han överlever alla backar och uppförsbackar.

Dagen idag vill jag ge till en av mina bästa vänner, Bella. Just nu ligger hon på uppvaket i Köping efter en 3 timmars operation i axeln. Var rätt skoj att prata med henne i telefonen efter allt morfin hon fått. Du är knäpp utan morfin, hur är du då med morfin? Bra är du iallafall. Äntligen är den dumma operationen över och du kan sikta mot en volleyboll karriär! visst då?

Snart bär det av till BILIA för lite jobb, men innan det ska jag se våra bästa år. Ikväll träning som vanligt och sista matchen på lördag, hemma mot Linköping. Vi lär ju vinna. Eller å andra sidan, vi måste vinna! Vi har inget annat att välja mellan.

pokerface
/ C

Måndag - WO

För första gången i min volleybollkarriär har jag vart med om att få lämna WO (Walk Over, dvs laget kan inte dyka upp, laget har missat dag och datum osv). Och precis det problemet hade vi, vi kunde inte dyka upp. Ingen som kunde ställ upp med skjuts till Norrköping. Bra lag.. jag som klagar på andra klubbar men är vi ens värda att nämnas vid namnet klubb?

Så istället för att åka neråt åkte jag uppåt. Passade såklart på att få tillbringa en helg med min älskling, vad annars liksom. Vi har ju inte så mycket tid tillsammans så man måste ju ta tillvara varenda minut! Så på ftermiddagen i lördags for jag upp till Avesta, kikade på melodifestivalen, gick ut med hundarna och mös. Som vanligt då. Vaknade på söndagen, åt frulle, tog återigen en promenix och sen kom micke och störde. Vid 4 åkte jag hem igen för jag hade träning halv sex. Jag och Bella fick agera tränare åt oss själva och 93orna. Har aldrig vart med om en bättre träning! HAHA. Och hurtiga som jag och Bella var körde vi fys ensamma och det känns i mina ben idag vill jag lova.

Idag har jag jobbat i 3 timmar, var sjukt trött imorse så kände att 3 timmar var mer än nog för mig idag. Kom hem, åt och tog det lungt och vid 13 kom madeleine hit och hämtad sin Affe. Söt kanin det är. Han har bott här medans hon och hennes familj var i kläppen. Vi pratade lite smått och kikade på utlandsresor. Blir nog av. Känner en viss abstinens av värme!!!

90210 ikväll, så hiiiimla bra!
/ C

RSS 2.0