Tisdag - Dagen före doppardagen

Skönt att man har slitit klart för ett tag framöver, jobb väntar inte förns nästa måndag. Skönt att kunna umgås med nära och kära och koppla av nu. Tänka på annat. Koncentrera sig på allt kul.
Kul? Ja, imorgon är det julafton. Otroligt! Känns verkligen inte som det. Det är vår ute, typ. Men det är kul ändå. hur stor man än är så kommer julafton alltid vara något roligt.

Efter jobbet kom grabbarna grus (petter och micke) och hämtade upp mig. Dom var i stan och shoppade lite granna. Vi åkte hem och tog det lite lungt, fick mina julklappar av älskling och sen åkte de hem igen. Vart en snabb visit på 1 timme. Suck. Men om 2 dagar ses vi igen. Och då blir det mysgos. Längtar som fasiken upp till Romme nu!!!!! ;D

Nu gäller uppesittarkväll med Bingolotto och jag kan ju hoppas på vinst :) Måste gå och sova tidigt så att morgondagen kommer snabbare. (pajas?)

GOD JUL!
VESELE VANOCE!
MERRY CHRISTMAS!

/ C

Söndag - bloody sunday


Nej, fullt så hemskt var de inte. Jobb i 4 timmar, eller nästan. Vart bara 3.5. Fick sluta tidigare för det var dödare än dödast på bilia idag. Så jag och försäljarna drack te, åt godis och kollade när ryssland körde över sverige med 6-2.
Sen åkte jag och mammsen ut till erikslund och jag hoppades på ett kap men fick itne med mig något hem. Otur!
Och nu har vi precis klätt färdigt granen. Lika vacker och grann som varje år. Love it!
grinchen går på tv, som jag längtat och äntligen får jag se sötingen. mums!

Weekend out..

/ C

Julgran

Lördag

Okej, sista gången jag skrev var mer än en vecka sen.. dags nu kanske?
Sen sist har den hänt lite grejer.. har hunnit vara i avesta 2 gånger, inhandlat alla julklappar, tagit mig igenom ännu en dryg vecka på Home Maid, spelat årets sista match och bakat pepparkakor.

Matchen spelade vi helt okej, men torskade till slut 3-1.  Funderar på hur jag ska göra nästa år.. kan bli lite ändring. Återstår att se.. ska fundera fram och tillbaka nu under julhelgen.
Och snart är julafton här och jag är glad att jag för en gångs skull slipper stressa sönder med julklapparna. Äntligen klaaar! Och mitt pulver till man har tjatat och frågat så länge tills jag råkade avslöja vad han skulle få, tråkigt nog för honom.
I onsdags åkte jag upp till Avesta och kikade på petters sista match för året, och såklart vann dom den! Självklart när jag sitter på läktaren.. måste vara nåt med det. Hehe! i torsdags for vi till Borlänge till Kupolen och småshoppade lite och hade en lite mys-dag. På kvällen kikades det självfallet på hockey (Swe-Cze) och ja, kära tjeckien vann. 6-2. Oväntat men jävligt skönt. Vet en annan som inte tyckte det var speciellt kul. Dagarna går snabbt när man har kul och på fredagen sov vi ut ordentligt, åt frukost runt halv tolv och begav oss till Avesta city för att kika lite i butikerna. Hittade lite småtjaffs som jag önskade mig så kan ju vänta mig en rosa termos under julgranen från petter, haha!  På eftermiddagen vart det pepparkaksbakning som resulterade i att jag fick stå och göra klart pepparkakorna själv medans petter fiffla med nån jäkla hockeyklubba. Kvällen kom snabbt och tåget hem gick 20.39. En vecka kvar nu, sen drar jag norrut igen i mellandagarna. Blir bland annat en skid-dag i Romme :-)

Idag har jag jobbat på bilia i 4 timmar. Ovärd dag men 400 kr rikare. Samma skit imorgon igen, men pengar är alltid välbehövliga. Och snart bär det av till familjen Wallen med mor och far för lite umgänge medans andra super sönder på annat håll.

Trevlig kväll!

/ C



Torsdag - tomorrow is the day

Jobb jobb jobb.. inget annat händer i mitt liv just nu. Okej, träning också. Men det känns ju kul.. men pengarna behövs iofs så jag ska nog itne klaga egentligen.  
 
Imorgon far jag äntligen till Avesta och myser sönder med min älskling. sakna sakna! Fast först ska jag kika på idol med JT och sen kommer resten. Och SEN ska jag mysa med min grabb (: Söndag blir det hockey för hela slanten (man måste ju offra sig) och söndag bär det iväg till Katrineholm för egen bortamatch. Det gäller nu, va? Vi måste!


Nu till julkortspyssel och sedan träning. So long...
KÄRLEK - tillfällig bedövning av förståndet.
/ C

Måndag - en dag närmare lyckan

En dag full med jobb och en timmes övertid. Man kan ju inget annat än att vara nöjd. Jag är så förbaskat trött nu så jag kommer nog däcka varsomhelst snart. uhu...

Det är måndag idag och jag är en dag närmare lyckan. Jag längtar så fruktansvärt mycket efter min man (petterpetterpetter!!!) nu, så jag kommer börja klättra på väggarna snart. Tre veckor har snarare känts som tre månader för mig..åh!
Så på fredag bär det äntligen iväg till dalarnas kanske mysigaste stad. Mys-gos!

Handboll nudå, sverige-tyskland. Tyskorna leder, men allt kan ju hända. Trevlig kväll..

/ C

Söndag - 2a advent

Tiden rinner och andra advent är redan här.
Dagen började med 4 timmars jobb på BILIA med massa lussebullsätande och en rätt så chill dag. Efter det for jag direkt till Rocklunda med mamma och pappa och kikade på hockey. VIK- Mora. Förlust för VIK på straffar, synd.

Nu vet vi (jag och cattis) vad som händer på nyår. Vi blir kvar i vässan med grabbarna grus. Trevligt. Skönt att ha något klart iallafall.
Säng dags nu, jobb imorgon. Tagga!

/ C

Lördag

Blev tidigare än jag trott..
Snart bär det av mot Lindesberg, heja heja!

update!
Det vart fet torsk och jag vet inte alls vad som gick snett. Eller jo, kanske, låt mig tänka. Laget vi mötte hade två ordinarie spelare med på plan, alltså var 4 av 6 spelare från elitserien. SKIT KUL! Och sen är det ju riktigt bra när folk i laget går in med inställningen "Vad gör jag här, jag borde inte vara här. Matchen kommer ändå inte gå bra". Värt att ens spela boll då?!  Vill inte alla går inget! Det visade sig ganska bra idag. Vi måste jobba med psyket tjejer....

Resten av kvällen spenderade jag framför tv:n och stjärnor på is och hejade fram herr fagerwall till seger. JAAA! jajajajaja :D
Och nu ska jag krypa till sängs, jobb imorgon. Sov gott läsare!




Tro, hopp och kärlek...det fungerar inte.
Det är inte det jag alltid drömt om
.


/ C

Fredag - Äntligen

Efter en härligt jobbig arbetsvecka är den mest efterlängtade dagen här, fredag. Den spenderas på engelbrektsgatan med cattis med en varsin tallrik kinamat och idol. Imorgon bär det av till Lindesberg för bortamatch som fler än jag räknar med att vinna. Och söndag väntar mer jobb. Dags att ladda om, redan nu?

Mickis kom med en förbryllande nyhet(?). Vet inte om man kan kalla det nyhet, men ett jävligt trevligt utlåtande. Det gjorde nästan min dag och imorgon kommer jag satsa gärnet. Ännu mer, mer än någonsin. Jag är påväg mot toppen...

Nåja, nu ska jag torka håret och bege mig ut i jakt på lite chinese food. Gott. Kommer sitta rätt så rätt :D
Önskar alla en trevlig helg, på återskrivande på söndag troligen och hoppas alla önskar Kolbäcks VK all lycka imorgon, för jag håller tummarna för oss brudar!




/ C

Onsdag

Dagen har börjat som alla andra dagar denna vecka. Väckarklockan ringde tio i sju, men snoozade tio minuter. Riktigt skönt. Man vill ju inte gå upp när det är kolsvart ute. Men som tur var slutade jobbdagen klockan halv två, vilket är en skön tid att sluta på. Städade fem timmar och traskade sen hem. Raka vägen hem & vila. Man är ju helt slut efter en dag. Vart en sväng till Hälla och sen drog pappa med mig till badhuset. Vart 20 längder och sen hemåt igen. Rätt skönt att få runda av dagen med lite träning, och inte alls för hård heller.
Imorgon jobbas det på BILIA, rätt soft med lite change.

Redan tredje december och det börjar bli ont om ideer om vad man ska inhandla till mor och far i julklapp. Mamma är väl rätt enkelt, men pappa? Någon som har en ide om vad en pappa vill ha?

Det enda rätta ikväll är ju att kolla på Bonde söker fru, sova och längta...har ju en härlig vecka framför mig. Och nästa blir ännu bättre...

/ C

Tisdag

Hektisk dag med jobb på 9 timmar och en träning som gick kanon! Har inge mer att säga. Är rätt glad :D


/ C

Måndag - Första dagen på jobbet

Måndag och vädret är lika vidrigt som vanligt.
Väckarklockan ringde 06.50 och det var dags att gå upp och 07.40 var det dags för första dagen på nya jobbet. Städat i 3 timmar och slutade 11. Gick bra och det gick snabbare och bättre än jag någonsin kunna tro. Känns konstigt att säga det, men det var rätt skoj! Ny dag och nya tag imorgon. Först städa, sen vidare till Bilia. En dag som avslutas med träning.

Resten av dagen går åt till att ta det lungt och sakna min man. PUSS


/ C 

RSS 2.0